Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Utendørsfavoritter - Nytt fargekart 2023

Eksteriør, Trend
Utendørsfavoritter - Nytt fargekart 2023

Utendørsfarger 2023

Endelig er Fargerikes nye fargekart for dekkende utefarger klart! Og med årets utendørsfarger tar vi med oss inne-fargene ut. Den klassiske stilen med grå og hvite hus er fortsatt populær, men trenden viser at vi mer enn gjerne tar med oss interiørfarge-favorittene våre ut.

– Det betyr deilige, delikate farger, dempet med sort for utendørs bruk. Sofistikert, nytt og med litt mer egenartet, sier Tale O. Henningsen, kreativ leder i Fargerike.

 

Nye farger til hus

Trenger huset ditt et strøk maling utvendig eller en helt ny farge? Da anbefaler vi deg å ta en titt på Fargerikes nye fargekart for utendørsfarger. Fargekartet byr på 14 lekre murfarger og 70 inspirerende utendørsfarger. Ta turen innom oss for å hente ut vårt nye fargekart!

Nye farger til hus

Alt ser nyere ut og flottere ut med noen strøk maling, og en ny, vakker farge på vegger, staffasje og grunnmur vil definitivt gi huset ditt en ny hverdag. En nymalt fasade er flott, men ikke glem inngangsdører og terrasse.

- Hvis du trenger tips eller hjelp, må du huske at vi har farge- og interiørkonsulenter som kan hjelpe deg med farger og former, både ute og inne. Ta med et bilde av huset ditt og kom innom vår butikk, eller bestill en interiørkonsulent hjem til deg for enda mer personlig veiledning og forslag, foreslår Henningsen.

 

Trendy husfarger

Ifølge Henningsen gir de nye fargene i fargekartet identitet og særpreg, og fremhever husets arkitektoniske detaljer. 

– De spennende og mørke fargene har også fått sin fortjente plass. Brunsvarte farger med mye tyngde, og sort med en anelse av blått er med. De to nye retningene harmonerer godt og er perfekte til å fremheve det du ønsker, enten det er et inngangsparti, en vindusomramming eller et lekkert hagemøbel. Med disse fargene gjør du hjemmet ditt vakkert, personlig og litt trendy, sier hun.


 

 Personvernerklæring

Logg inn