Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Tenk holdbart, slitesterk og stilig - slik er dagens laminat

Tenk holdbart, slitesterk og stilig - slik er dagens laminat

Tenk holdbart, slitesterk og stilig - slik er dagens laminat. Her kan du leke, søle og gå inn med sko uten å bekymre deg for riper eller hakk. Det perfekte gulv for en småbarnsfamilie, hvor aktivitetsnivået er høyt og det er mye som skjer.

Med klikksystemet kan du enkelt legge det selv, og det har enorme muligheter med utseende og finish. Her er det bare å velge og vrake! Våre gulv har planker i flere forskjellige størrelser, tykkelser og lengder. Med andre ord; noe for enhver smak og anledning. Ta en titt på vårt utvalg av laminatgulv, du finner garantert noe som passer.

Moskus 12

Moskus 12 er gulvet for deg som har høye krav til design, kvalitet og slitestyrke. Nydelige enstavsoverflater som tåler de hardeste påkjenninger. Med v-fas på alle sider får Moskus 12 karakter og et utseende som gir følelsen av naturlig tregulv. Moskus 12 har en tykkelse på 12 mm, har klikksystemet G5, og finnes i 6 forskjellige design.

Moskus12

Moskus XL

Moskus XL er gulvet med ekstra brede bord, og med en fantastisk overflate som utstråler lunhet og komfort. Det fremstår like elegant og naturlig som tregulv, og er like behagelig å gå på som heltre. Den pregede, matte overflaten gir Moskus XL en autentisk struktur samtidig som du beholder laminatgulvets slitestyrke. Dette er laminatgulv perfeksjonert. Moskus XL finnes i en- og trestavs, med G5 klikksystem,10 mm tykk, og er å få i tre forskjellige farger.

moskusxl

Impressive Ultra

Quick-Step Impressive Ultra er en samling laminatgulv som ser og føles utrolig naturlige. Plankenes autentiske trekorn er for eksempel perfekt reflektert også i gulvets skjøter. Takket være et unikt vannavstøtende «HydroSeal»-belegg, er Impressive-Ultra-laminatet ikke bare vakkert, det er også det mest vannbestandige laminatgulvet som noensinne er produsert. 8 design i 12 mm tykkelse, med klikksystemet UniClic.

impressiv

Flere artikler:



Personvernerklæring

Logg inn