Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Solskjermingen som holder varmen inne om vinteren

Solskjermingen som holder varmen inne om vinteren

Solskjerming i den mørke tiden, både luner og skjermer for innsyn. Visste du at solskjerming kan redusere varmetap fra vindu med inntil 50 %?

Det største varmetapet i huset skjer gjennom vinduene, med Duette gardiner reduseres tapet merkbart. Gardinene er energieffektive og skaper samtidig en vakker atmosfære i hjemmet.

Hold varmen ute om sommeren og inne om vinteren!

Både de transparente, halvtransparente og mørkleggende løsningene har en isoleringseffekt som bidrar til å holde varmen ute om sommeren og inne om vinteren, da den stillestående luften i cellene virker som et isolerende lag.

Nærbilde Duette gardiner

Det doble laget i Duette er både energibesparende og har i tillegg en lyddempende effekt, som er ideell i rom med dårlig akustikk.

Duette solskjerming plasseres inne i karmen og kan suppleres med gardiner, men er også vakker slik den er. Om du vil skjerme for sol eller innsyn, gjør Duettes festeanordning at du enkelt kan endre gardinens posisjon i vinduet.

Duette gardiner i soverom

Gode grunner til å velge Duette gardinløsning

De er vakre, demper akustikken, skjermer mot innsynholder solen ute, og samtidig isolerer mot den kalde vinteren, og dermed sparer penger på fyring. Velg mellom utallige strukturer, farger og plissébredder, – utvalget er bredt og du vil garantert finne noe som passer din stil og ditt hjem. Duette kan tilpasses alle vindusfasonger og størrelser, og er et vakkert innslag i et rom.

Når solen står lavt på himmelen kommer den lett inn i hjemmet, da er det viktig å kunne beskytte både tekstiler på møbler og gulvet mot solbleking, slik at du har glede av ditt interiør i lang tid fremover.

Kjøkken med Duette gardiner

TIPS! Velg motorisert løsning der det er høyt eller vanskelig å komme til. – Smarte gardiner gjør livet enklere.Personvernerklæring

Logg inn