Hopp til innhold

Personvernerklæring

og opplysninger om bruk av informasjonskapsler (cookies)

Denne personvernerklæringen forteller hvordan Ragnvald Moe samler inn og bruker personopplysninger. Målet er å gi deg overordnet informasjon om vår behandling av personopplysninger.

Når samler Ragnvald Moe inn personopplysninger?

Vi behandler i hovedsak opplysninger som du har gitt til oss dersom du søker jobb hos oss eller sender oss en e-post.

Vi samler også informasjon om de som besøker våre nettsider. Ved å hente informasjon og/eller benytte tjenester på våre nettsider, samtykker du i at det settes informasjonskapsler i din nettleser, i og med at de fleste nettlesere er innstilt slik at de automatisk aksepterer cookies. Dersom du ikke vil akseptere vår bruk av cookies, kan du trekke tilbake ditt samtykke ved å endre innstillingene i nettleseren. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at dette kan medføre redusert brukeropplevelse. Dette samtykket er i tråd med datatilsynets samtykkekrav - https://www.datatilsynet.no/personvern-pa-ulike-omrader/internett-og-apper/cookies/

Hva registreres når du bruker nettsiden vår?

Vi bruker statistikkverktøyet Google Analytics på våre nettsider. Dataene som samles inn er basert på cookie- og IP-informasjon.

Google Analytics setter en 1.partscookie hos alle besøkende på nettstedet.

Google oppbevarer bruker- og hendelsesdata i 26 måneder. Denne perioden tilbakestilles ved ny aktivitet, f.eks. ved at brukeren besøker nettstedet på nytt.

Dataene som lagres omfatter ikke User-ID.

Det vil ikke være mulig for Ragnvald Moe å koble disse dataene mot f.eks. din e-postadresse eller annen personidentifiserbar informasjon.

Nettsiden har sporingskode fra Facebook (Facebook piksel). Facebook-pikselen samler inn 5 typer data. Dette inkluderer IP-adresse, Facebooks egen cookie og hendelser som brukeren gjør (konverteringer).

Pikselen støtter også innsamling av egendefinerte data som konverteringsverdi, i tillegg til såkalt “Avansert matching” med e-post, adresse mm. Egendefinerte data og Avansert matching er ikke aktivert på ragnvald-moe.no.

Hva brukes opplysningene til?

Vi bruker personopplysninger til følgende formål:

For å utarbeide statistikk og forstå markedstrender

Via Google Analytics utarbeider vi anonym statistikk som hjelper oss å forstå hvordan hjemmesidene brukes. Eksempel på slik statistikk kan være informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer fra og på hvilke tidspunkter sidene er mest besøkt.

Målrette og personalisere markedsføring

Ragnvald Moe bruker informasjon fra Facebook piksel og Google Analytics til målretting og tilpassing av annonser

Vil du ikke motta personaliserte Facebook-annonser kan du melde deg av her: https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen

Vil du ikke motta personaliserte Google-annonser kan du melde deg av her: https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=no 

Hvem har tilgang til opplysningene?

Ragnvald Moe deler i noen tilfeller personopplysninger med andre selskaper som utfører tjenester på våre vegne.

a) Når andre utfører tjenester på våre vegne

For eksempel vårt mediebyrå som bistår oss med å drive målrettet markedsføring samt lage kampanjer.

b) Ved mistanke om lovbrudd

Vil informasjon kunne utleveres til offentlige myndigheter etter begjæring. Vi vil også kunne utlevere informasjon ved mistanke om svindel, eller informasjon som er nødvendig for å avklare konkrete tvister.

Oppdaterte vilkår

Ragnvald Moe forbeholder seg retten til med jevne mellomrom å kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen. Denne erklæringen ble sist oppdatert 05.07.2018.

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring