Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Ønsk solen velkommen med fargerik solskjerming

Ønsk solen velkommen med fargerik solskjerming

Lykken er lysere dager. Endelig får vi kjenne solen varme etter en lang vinter. Møt våren med fargerik solskjerming i dine vinduer.

Men med den skarpe vårsolen kommer også ønsket om å bytte ut gardiner og solskjerming. Gardiner skal understreke din stil og du skal kunne glede deg over dem i mange år. Ønsker du lysdempende til soverommet? Eller med smussavstøtende vev som gjør dem velegnet til kjøkken og bad? Mulighetene er mange, og fargene er enda flere.

Med persienner får du full kontroll over lyset. Den er lett å betjene, og her kan du velge mellom alle regnbuens farger, samt ulike modeller og lamellbredder. Du kan til og med få flere farger i én og samme persienne! Hva med røde persienner som frisker opp i rommet?

Røde persienner

Det smarte Megaview-systemet lukkes som en tradisjonell persienne, men gir langt bedre utsikt og lar deg regulere lysinnslippet med enda større presisjon. Med gule persienner får du følelsen av sommer og sol, samtidig som du beskyttes mot solens sterke stråler.

gule persienner

Facette-gardinen består av to lag stripete vev som kan forskyves i forhold til hverandre. Den gir deg muligheten til fleksibel regulering og gir nøyaktig det lysinnslippet du ønsker. Stripene finnes i en mengde lekre farger, fra de klassiske til de mer i øyenfallende trendfargene. Dette rommet har fått en nydelig plommefarget Facette-gardin som pryder vinduene.

falcette gardiner

Plisségardiner kommer i mange spenstige farger, mønstre og plissébredder. Hva med alle regnbuens farger i én og samme gardin? Plisségardiner er mulighetens gardin! Den fås til alle vindusformer og med mange forskjellige betjeningsmuligheter.

plissegardiner

Plassér Plisségardinen akkurat slik du ønsker, og velg selv hvor du ønsker å skjerme.Top Down/Bottom Up-funksjonen gjør at du kan trekke gardinen ned og slippe inn lyset fra toppen – og på denne måten hindre innsyn uten å stenge alt lys ute. 

plisse

I moderne hus er liftgardiner perfekte, siden de luner og gir mindre romklang. Dette lysegrå rommet har fått selskap av liftgardiner i en varm sennepsgul tone som skaper et moderne preg.

liftgardiner

Liftgardiner kan betjenes med kjede, snorlås eller motorbetjening. Sistnevnte er perfekt om du har flere vinduer, eller at gardinen er vanskelig å nå. Velg mellom vakre, ensfargede tekstiler, fine strukturer og flere ulike luksuriøse design og mønster.

liftgardiner luxaflex

Lamellgardiner finnes i en mengde lekre farger, strukturer og lamellbredder å velge mellom. Lamellgardinene fra Luxaflex passer perfekt til store vinduer og gir et elegant og moderne uttrykk. Gardinene kan styres med en fjernkontroll som vinkler gardinen eller trekker for, uten at du må reise deg opp fra sofaen.

lamellgardiner luxaflex

Med Duette-gardinen har du mulighet til å holde varmen ute om sommeren og inne om vinteren. Gardinen kan tilpasses alle vindusfasonger og størrelser, og er et vakkert innslag i rommet. Fås i mange vakre stoffer, med og uten mønster. Dette soverommet har rosa Duette-gardiner, som passer perfekt til jordfargene i rommet. Kjempelekkert!

rosa duett gardin

Motorisert solskjerming. Hva med å våkne til dagslys når lamellene vrir seg og langsomt slipper inn mer lys? Eller at huset er deilig svalt for ettermiddagssolen når du kommer hjem fra jobb? En lyssensor ordner slik at møblene bevares for falming når du ikke er hjemme, og et hus med bevegelse i gardinene ser bebodd ut selv på den lengste ferie. Nesten alle våre gardiner kan fås med motorisert betjening.

Våre eksperter hjelper deg med å tenke over hvilken funksjon gardinene skal ha i ditt hjem. Spør oss om råd, så hjelper vi deg. 

Se vår Luxaflex-brosjyre her.

Flere artikler:Personvernerklæring

Logg inn