Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Lyse gulvtendenser på parketten

Lyse gulvtendenser på parketten

Lyse gulv er fremdeles i vinden, de skaper et moderne uttrykk og gir en god romfølelse. Med mange fargenyanser strukturer og kvaliteter innenfor den lyse  kategorien, finnes det et parkettgulv for alle.

Ta naturen inn i stua og kjenn hvor godt det føles for de bare føttene, med en ekte parkett under bena. Disse naturlige gulvene med matt overflatebehandling har et varmere uttrykk som skaper en lun stemning med kvister og struktur som bryter opp den store gulvflaten. 

Stilrent uttrykk

Naturlige farger og materialer spiller godt sammen med og gir rolige og rom å oppholde seg i. Enstavsparketten Liåsen er et vakkert gulv med mattlakkert overflate i klassisk grå eik som skaper et eksklusivt og rent uttrykk, som gir rommet naturlig karakter og liv.

Liåsen parkett, lyst gulv, rottingstol med pledd

De lyse, hvitpigmenterte gulvene passer perfekt til de nordiske fargene, som lenge har vært en sterk trend. Farger som går fra det svale gråblå til det friske grønne. Den lyse varianten av Liåsen parkett i fargen grå eik, er veldig vakker i kombinasjon med den grønne fargen Beatle FR1461, hentet fra fargekartet Årets Farge 2019.

Lyst parkettgulv og smaragdgrønne vegger, blå velurstol i front

Fargekobinasjonene skaper spennende kontraster som gir rommet en moderne atmosfære og gjør det lett og luftig. (Liåsen parkett).

Det er ikke så vanskelig å legge det nye parkettgulvet selv, slik gjør du det.

Klassisk til nordisk interiør

I den klassiske trestavsparketten er tre staver satt sammen til ett bord, og gir variasjon og nyanser. Landås trestavsparkett tilbyr også spennende lyse farger som er nøye utvalgt for å harmonere med et moderne nordisk interiør.

Lys tre-stavsparkett i gang, med dørmatte, støvler og paraply

Gulv som skiller seg ut

Vår fiskebensparkett Saga Herringbone er en unik og vakker parkett. Fiskebensmønsteret gir et klassisk og herskapelig preg på interiøret. En slik parkett vil passe like fint i de klassiske hjem, som i de mer moderne. Det populære sikksakk-mønsteret skaper unike rom med et design som ikke alle har, og du får et gulv som skiller seg ut.

Lys parkett i fiskebensmønster

Mønsterbildets dynamikk i parkettgulvet Noble med ulike ruter gir en dramatisk vakker effekt når lyset faller inn i rommet fra ulike vinkler. Fargesettingen av gulvet gir en eksklusiv og moderne følelse. Det klassiske rutemønsteret fra 1950-tallet er absolutt tilbake.

Lyst parkettgulv med klassiske rutemønster fra 1950-tallet

Liker du at gulvet utvikler sjel og vokser i takt med både deg og huset – da har du truffet blink med parkettgulv. Parkett er rent tre, lunt og godt, og siden ingen trær
er like blir heller ingen gulv helt like.

Parkett egner seg ikke til alle rom, men håpet om et lyst gulv er allikevel ikke langt unna. Fargerike har et stort utvalg av gulv til alle rom. Hva med et fluffy varmt teppe til soverommet, eller et vinylgulv til gangen, med et spennende mønster? Se hele utvalget i vår gulvkatalog.Personvernerklæring

Logg inn