Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Håndverkertjenester – maler, gulvlegger og tapetserer

Ragnvald Moe AS er et tradisjonsrikt byggtapetser- og malerfirma i Lillehammer, med stort produkttilbud og god fagkunnskap, og vi hjelper deg gjerne med store og små håndverkertjenester.

Håndverkere med høy kompetanse

Står du fast i oppussingen eller ønsker du profesjonell hjelp? Vår håndverksavdeling består av et 20-talls dyktige håndverkere som utfører alt innen:

Vi er en mesterbedrift med seks mestere og tre svenner, og har lang erfaring innen maler- og byggtapetsererfaget, som er en garanti for faglig dyktighet. Bedriften er kjent for høy kvalitet på alt arbeid. Vi har også fire lærlinger. Vi er en opplæringsbedrift, og har alltid en til to lærlinger i bedriften. 

Malere og tapetserere

Våre erfarne malere og tapetserere kan arbeide med alle typer tapet, strie og slettduk. De har også god kunnskap om kalkmaling, sparkling og maling på alle typer underlag. 

Gulvleggere

Med våre gulvleggere kan du være trygg på at jobben blir vel utført. De har god kunnskap om alt fra gulv i våtrom, veggvinyl på bad, parkett, laminat, klikkvinyl, flytsparkling og gulvsliping.

Pris

Det er mange faktorer som påvirker prisen for våre håndverkertjenester. Vi utfører gjerne en befaring og gir deg et tilbud på de håndverkertjenestene du ønsker.

Oppdaterte produkter og metoder

Vi blir hele tiden oppdatert på nye produkter og arbeidsmetoder gjennom våre samarbeidspartnere og det resulterer ofte i mer kostnadseffektiv gjennomføring av oppdrag. Vi har fokus på miljøvennlig sortering og gjenvinning av avfall, og ble i 2008 registrert som Miljøfyrtårn-bedrift.

Ta kontakt for tilbud og befaring!

Lars Moe: 977 86 003

Anniken Warming: 906 41 413

Henrik Nordberg: 922 96 575

Kontakt oss

Felter markert med * må fylles utVent 3 sekunder for å sende.

Personvernerklæring

Logg inn