Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Maler- og gulvleggerfirma med god service

Ragnvald Moe AS er et tradisjonsrikt maler-og byggtapetserfirma i Lillehammer, med stort produkttilbud og god fagkunnskap, og vi hjelper deg gjerne.

Vår håndverksavdeling består av et 20-talls dyktige håndverkere som utfører alt innen tapetsering, legging av parkett/gulvbelegg, samt utvendig og innvendig malerarbeid. Vi er en mesterbedrift med 6 mestere og 3 svenner, og lang erfaring innen maler- og byggtapetsererfaget- som er en garanti for faglig dyktighet. I tillegg har vi 4 lærlinger. Håndverksavdelingen utfører gjerne befaringer og gir deg et tilbud på oppussingen. Vi er også en opplæringsbedrift, og har alltid en til to lærlinger i bedriften.

Kunnskapsrik håndverksavdeling

Våre ansatte i håndverksavdelingen har fagbrev og lang erfaring innen maler- og byggtapetsererfaget- som er en garanti for faglig dyktighet. Bedriften er kjent for høy kvalitet på alt arbeid. Vi blir hele tiden oppdatert på nye produkter og arbeidsmetoder gjennom våre samarbeidspartnere og det resulterer ofte i mer kostnadseffektiv gjennomføring av oppdrag.

Vi har fokus på miljøvennlig sortering og gjenvinning av avfall,
og ble i 2008 registrert som Miljøfyrtårn-bedrift.

Kontakt:

Lars-Arve Kronborg: 980 27 815
Lars Moe: 977 86 003

Kontakt oss

Felter markert med * må fylles ut

Vent 3 sekunder for å sende.

Personvernerklæring

Logg inn