Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Gulvet - den femte veggen

Gulvet - den femte veggen

Gulvet er den femte veggen som påvirker uttrykket og atmosfæren i et rom. Utvalget av gulv er stort, og kan derfor tilpasses både smak og bruk når det gjelder overflater, farger og mønster, slik at du får din personlige stil. 

Lyse gulvtendenser

De lyse, hvitpigmenterte gulvene passer perfekt til de nordiske fargene, som lenge har vært en sterk trend. Farger som går fra det svale gråblå til det friske grønne. Naturlige farger og materialer spiller godt sammen og gir rolige rom å oppholde seg i. Lyse gulvsom Liåsen parkett danner en vakker kombinasjon sammen med for eksempel Beatle FR1461 på veggene. 

Lyst parkettgulv i et grønt rom, blå velourstol, kaktus og bøker på gulvet

 

Malte gulv

Maleteknikker er igjen i vinden. På samme måte som vi ser mer og mer av mønstrede tregulv, benytter vi oss også oftere av intrikate og spennende gamle maleteknikker til gulv. Vi i Fargerike applauderer dette! Det er flott å se at gamle tradisjoner holdes levende, i modernisert drakt. Vårt gulv er malt i ruter med Perfekt Hvit FR1400 og Tropisk Natt FR1450.

Rutete malt gulv i grønt og hvitt, palmer i potter til pynt

 

Sofistikerte mørke tregulv

Etter flere år med lyse gulv slår nå pendelen den andre veien. Mørke gulv velges oftere og oftere. Struktur, røffhet og mønster er i fokus. Til de lyse og delikate fargene gir dette spennende kontraster. Også her er det naturen som er i fokus. Laminatgulvet Moskus 12 har nydelige enstavsoverflater som gir følelsen av et naturlig tregulv.

Soverom med mørkt gul og lyse vegger, og lyse gardiner og sengetøy

 

Tilbake til vinyl

Vinylgulv er ikke hva det en gang var. Du får alt fra trendy fiskebensmønster til herskapelige flisdesign i flotte strukturer og farger. Her kan du skape ditt drømmerom! Vinylgulv er også veldig praktiske, slitesterke og barnevennlige.

Grønn stue med lyst vinylgulv, sort krakk og lampe til pynt

 

Tepper er tilbake for fullt

Hos Fargerike finner du et stort utvalg av måltilpassede tepper, vanlige tepper og ikke minst vegg-til-vegg-tepper. Et mykt teppe luner rommet, demper lyd, og med farger eller mønster kan det gjøre mye med romopplevelsen. Tepper gir også en unik mulighet til å lage soner i rommet.

Grønn stue, med sofa, bord,stol, og teppe under bordet

 

Hva skal du velge?

Å ta en beslutning om hvilket gulv du skal ha, kan være vanskelig. Vi i Fargerike hjelper deg å velge riktig materiale og farge for ditt hjem. Mulighetene er mange og begrensningene er få, og vi kommer gjerne på hjemmebesøk.

Se hele vårt utvalg av gulv.

Gulv øverst i artikkelen; Liåsen parkett, grå eik.Personvernerklæring

Logg inn