Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Dette er parketten du bør velge

Dette er parketten du bør velge

Tilbake til naturen! Naturlig og autentisk er stikkord som kommer til å prege norske gulv i årene fremover. Vi er lei av det glatte og overflatiske, nå skal naturen inn i stuen. Det skal være ekte og sjelfullt - med kvist, struktur, årringer og fargespill. Det gjør nemlig godt for både øyne og føtter.

Fremover kommer vi til å se parketter med renere og nøytrale farger, mer hvitpigmenterte enn de gule mange av oss er vant med fra åtti- og nitti-tallet. I tillegg til å bli mer moderne og tidløst, vil de lyse fargene også gjøre det lettere å tilpasse gulvet til møbler, farger og interiør som er i tiden. Her kan du se vårt utvalg av parkettgulv:

 

Storhaug

Bestselgeren Storhaug er en pen og slank enstavsparkett. I storhaug kombineres det tradisjonelle med det moderne i et gulv spesiallaget for norske hus og hytter. Storhaugsparketten er mattlakkert og har en robust overflate som takler høy aktivitet og mye liv. Den eksklusive enstavsparketten har hele deler av treet skåret ut, og gir et stilrent uttrykk. Gulvet kommer i såkalt "miks sortering" der bordene har ulike nyanse, noe som gjør at du får et vakkert fargespill. Inspirasjonen kommer fra skogbilveier, toppturer og vakker norsk natur. Her finner du kvistmerker og spill som gir gulvet sjel og varme. Samtidig har Storhaug en lys og moderne fargesetting som passer godt sammen med sterke farger og kontrastfylte interiør, så vel som roligere og kjølige elementer. Storhaug er parkettens "kameleon" som stadig flere får øynene opp for.

Storhaug

Ådnøy

Ådnøy er en vakker parkett med struktur som gir følelse av moderne og sømløs stilsikkerhet. Dette er et gulv du legger merke til. Ådnøy har en eksklusiv sortering med mindre kvist, som gjør at hele gulvet vil se likere ut. Her kombineres det moderne nordiske interiøret med en klassisk og tradisjonsrikt parkettgulv, preget av en lys og subtil patinering som bringer tidløshet og eleganse til ethvert rom. Parketten spiller godt på lag med nordiske kjølige toner, men tåler også friske farger, variasjon av treslag og materialer. I kraft av sin helhetlige fargeflyt og struktur vil Ådnøy bidra til å harmonere interiøret ditt og bringe det sammen. Akkurat derfor har vi laget Ådnøy.

Åndøy

Landås

Landås trestavsparkett tilbyr en palett av fire spennende farger som er nøye utvalgt for å harmonere med nordisk interiør. Med trestavsparketter er tre staver satt sammen til ett bord, og gir variasjon og nyanser. Her finner du ulik grad av varme og kjølige toner, og du kan velge mellom et klassisk eikegulv, hvit eik, grå og lysegrå eik. Landås er vårt rimeligste parkettgulv, og her har store krav til kvalitet, pris, og estetikk kommet sammen i fire flotte gulv. Med Landås kan du altså finne et gulv for enhver smak og stil.

Landås

Lyefjell

Lyefjell er ekte håndverk av høy kvalitet, til en god pris – et riktig valg for den stilsikre. Overflaten med hardvoks gjør at gulvet ser mer autentisk ut enn vanlige lakkerte parketter. Lyefjell er med andre ord elegant både å gå og se på. Overflaten er hard og myk på samme tid og innbyr til barbent bruk. Her er det rikelig med naturlig spill fra kvistmerker og struktur. Gulvene er fulle av trærnes egne historier og dette tradisjonsgulvet har en god balanse mellom moderne renhet og myke linjer. I fargen Grå Eik får strukturen et slør av grå patinering som vasker ut noe av spillet i gulvets natur og gir et mer samlende uttrykk, og blir et vakkert rolig lerret for interiøret. I tonet Eik får dette vakre gulvet utfolde seg til det fulle. Sort-brune kvistmerker gir Lyefjell en levende dybde og vakker kontrast slik bare et ekte tregulv kan.

Lyefjell

Det er ikke så vanskelig å legge det nye parkettgulvet selv, vi viser deg hvordan du gjør det.

Flere artikler:Personvernerklæring

Logg inn