Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Bambus spiletapet, så enkelt og flott!

Bambus spiletapet, så enkelt og flott!

Bambus spiletapet er et fantastisk allsidig produkt til både bolig og større prosjekter, som krever mindre sparkling og underlagsarbeid enn ved maling.

Man kan gjerne kalle det en blanding av tapet og panel, for her er det litt av begge. Produktet kommer på rull med 2mm tykke bambusspiler, som kan behandles akkurat som panel. Spilene kan males, beises eller oljes akkurat slik du selv ønsker at det skal se ut. Eller bare ha det ubehandlet, men husk at ubehandlede flater alltid er mer utsatt for flekker.

Vegger med bambusspiler, skrivepult med lampe

 

Lunt og lekkert

Bambuslamellene er et fantastisk smart produkt du kan kle veggene med om du ønsker å dempe romklangen. Du skaper et lunt og stilig rom med dekorative bambusspiler på veggene som samtidig virker lyddempende. Med bambus skaper du et nytt uttrykk i rommet, uten de helt store forberedelsene - og veldig raskt.

Bambusspiler på kjøkken over vask.

 

Enkel montering

Rullhøyde er på 244 cm, slik at den rekker fra gulv til tak med stående spiler. Selve monteringen er enkel, da den limes rett på veggen med Casco Proff GP (på sugende underlag) eller Superfix monteringslim (eller tilsvarende).

Lamellbreddene leveres i 7, 15 og 50 mm bredde.

Lamellbredder i forskjellige størrelser

Flexbamboo spiletapet i fargen Caramel:

Bambustapet i fargen Caramel

Flere artikler:Personvernerklæring

Logg inn