Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Årets farge 2020

Årets farge 2020

For 7 år siden lanserte Fargerike den første Årets Farge. Siden har vi utfordret norske hjem med grønne, blå, røde og rosa vegger. Hvert år har vi valgt Årets Farge basert på trendanalyser og tendenser i tiden, både hvem vi var som menneske det året og hva som beveget seg i interiørbransjen og motebildet. Vi har denne gangen tatt for oss naturelementene og fordypet oss i en av klodens vakreste bergfragmenter – nemlig sand. Årets farge er derfor Elvesand. Vi har også lansert seks ulike temaer med nye farger, finn din favorittfarge.

Elvesand

Den er myk men deler opp hard granitt, som blir til sand. Sand danner igjen vakre farger, og en ny sannhet. Sanddyner har gitt en viktig inspirasjon her. Det forblåste landskapet, bølgende skaper er vakker kombinasjon. Fargen er myk og har en inspirasjon fra en av våre vakreste naturelementer sand. 

Myk og gyllen

Fargen er en lys beige tone med et gyllent slør, den passer perfekt til stue. Her har vi brukt interiørartikler i samme fargefamilie, men i mørkere toner. Dette gir en trygg kombinasjon og balanse mellom fargene.

Soverom

Fargen Elvesand er enkel å kombinere med andre farger, i dette rommet har vi brukt en lekker seng fra Møbelringen i en dyp blåfarge. Blåfargen er også tatt igjen i bilde og et lekkert varmt teppe som er godt for føttene om morgenen. Nyansene fra Elvesand blir balansert med tekstilene i dynetrekket og putene som er i lyse beige toner.Personvernerklæring

Logg inn