Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

10 grønne tapettrender

10 grønne tapettrender

Grønt gjør noe med oss. Det er beroligende, avslappende, og skaper harmoni i rommet. Grønt er derfor en god farge å omgi seg med.

Naturfarger som grønt egner seg godt til bruk i interiøret, og passer i alle rom i huset. Skap grønne gleder i ditt hjem med tapet. Vi viser deg 10 tapeter i forskjellige stiler, og alle i grønt.

Med romantikk i lufta

Romantiske blomstertapeter er en klassiker for å skape stemningsfulle rom. Romantisk og søtt med rosa blomster på grønn bakgrunn, her er følelsen av sommer og romantikk i luften, hele året. Colourful Living fra Borge.

Colourful Living - Borge

Tidløse striper

Striper er tidløst og skaper et spennende hjem. De er like populære enten de er horisontale, vertikale, stramme eller udefinerbare — striper er aldri feil. Bruk vannrette striper om du vil at rommet skal virke bredere, eller loddrette striper hvis du ønsker at rommet skal virke høyere. Tapetet fra kolleksjonen Saffiano fra Storeys, skaper et elegant preg i rommet med sine vannrette blågrønne striper.

Saffiano - Storeys

Behagelig natur

Skap en naturlig atmosfære i stua eller på soverommet med et tapet som gjenskaper naturen med sine vakre farger. Fargespillet og mønsteret i tapetet fra kolleksjonen Natural Forrest fra Storeys, skaper en myk og behagelig stemning som bringer naturen inn i hjemmet.

Tapet Natural Forrest - Storeys

Tropisk trend

Det tropiske tapetet med store grønne palmeblader fra Kwai fra Borge, får oss til å lengte til varmere og lysere tider, og er en friskt pust som virkelig synes i rommet. Skape en leken og frodig oase i ditt eget hjem.

Kwai - Borge

Det duse og rolige

Med en dus bakgrunn i en lys grønntone og et nesten usynlig mønster oppstår det en ro. Rommet får en dempet og dus harmoni, selv med mønster. En enkel og rolig tapet du trygt kan tapetsere i hele rommet, her får du en behagelig og rolig stemning. Sense of Silence fra Borge.

Sense of Silence - Borge

Ensfarget

Ønsker du det enda roligere, er det muligheter for det med ensfarget tapet. Du skaper en jevn og fin farge på veggene og rommet får et mykt og tidløst uttrykk med sin ensfargede ro. Dette tapetet fra kolleksjonen Pigment 2, fra Borge, i en lys grønn variant passer godt til andre pastellfarger, som for eksempel rosa. Her kan du lese mer om fargekombinasjonen grønn og rosa. Husk at alle veggene behøver jo slett ikke å være like, miks og match med dine favorittfarger.

Pigment 2 - Borge

Dyreliv

Drømmende traner. Dyreriket er vel representert blant tapetnyhetene denne våren. Drøm deg bort blant romantiske traner i grønntoner og deilig natur. Et tapet som er både leken, romantisk og veldig vakker.

Four Seasons - Storeys

Grønn grafikk

Dekorer tomme vegger med tapet bestående av geometriske mønstre som skaper dybde i rommet. Enkle, men spennende linjer som skaper et moderne uttrykk. Titanium fra Storeys.

Titanium - Storeys

Lekne frukter

Ananas på veggen er gøy og uventet. Et friskt og morsomt mønster som skaper et lekent blikkfang som uten tvil vil sette sitt preg på rommet. Colourful Nature fra Borge.

Colourful Nature - Borge

Gull og grønne skoger

Herskapelig og historisk fra en svunnen tid. Et design som har en historie å fortelle fra både herskapshus og slott. Dette flotte tapetet med gullmønster på grønn bakgrunn, hentet fra kolleksjonen Anno fra Borge, har fått nytt liv.

Anno - Borge

Flere artikler:Personvernerklæring

Logg inn